Drvo Palme

Palme su među najčešćim kućnim biljkama više od jednog veka. Vrste koje rastu u zatvorenom prostoru su tropske biljke koje se mogu prilagoditi mnogim vremenskim uslovima, što ih čini korisnim u poređenju sa drugim kućnim biljkama. Zbog toga se vide svuda od kuća do hotela, odmarališta, tržnih centara i kancelarija. Međutim, palme su izazov za one koji žive u hladnijim vremenskim uslovima. Palme uključuju i tropske i suptropske biljke i kada se uzgajaju u zatvorenom prostoru, donose tropski i egzotični osećaj u dom. Palme koje se uzgajaju u zatvorenom prostoru zahtevaju odgovarajuću negu da bi napredovale i dale velike listove, u zavisnosti od vrste. Kada se brinete o unutrašnjim palmama, biljci je potrebna odgovarajuća količina svetlosti, đubriva, vode i odgovarajuća temperatura kako bi se sprečili problemi sa listovima kao što su posmeđivanje listova ili napadi štetočina.
Viewing 2 topics - 1 through 2 (of 2 total)
×

Mi vam pomažemo
da brinete o vašim biljkama

Ako još niste pronašli rešenja u našim člancima ili prethodnim diskusijama, započnite novu diskusiju i naši stručnjaci će vam pomoći.

Nova diskusija o

Drvo Palme
Sobne biljke
Drvo Palme

Your information:

Vaše ime mora da sadrži najviše 30 znakova. Ako želite da prenesete detalje o problemu sa kojim se suočavate, popunite ostala polja.

The maximum document size is 59 MB.

Add
Pomaže ako priložite neke Слике ili Klipovi maksimum 15 sek